slider-homestyling-klassisk-stil

KLASSISK STIL

Moodhouse Homestyling modern retrostil

MODERN RETRO-STIL

Moodhouse Homestyling modern stil

MODERN STIL

Moodhouse Homestyling skandinavisk stil

SKANDINAVISK STIL

Moodhouse Homestyling lantlig stil

LANTLIG STIL

Moodhouse Homestyling trendstil

TRENDIG STIL

LYFT FRAM BOSTADENS RÄTTA STIL FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING

En styling syftar till att visa bostaden från dess absolut bästa sida och ge ett inbjudande, inspirerande första intryck som ger fritt spelrum åt varje spekulants egna planer och fantasi: Här vill jag bo! För att bäst visa varje bostads potential utgår vi alltid från fem olika konceptstilar: klassisk, modern retro, modern, skandinavisk och lantlig. Dessa använder vi som en plattform och adderar sedan unikum som passar respektive uppdrag.

MAXIMERA DIN VINST

Vi reder ut vilka möbler och detaljer som på bästa sätt lyfter fram bostadens fördelar, om hantverkarinsatser behövs och vilka som i så fall är de mest kostnadseffektiva. För just effektivitet och ekonomi är kärnan. Vilka insatser är värda att satsa på? Vilka insatser höjer värdet på bostaden så pass mycket att du med hög ränta får igen de satsade kronorna? Vi vet, och vi vill gärna dela med oss av kunskapen.

Se stylingar vi har gjort

INREDNINGSSTILAR

VILKET HEM ÄR DU?

Moodhouses stylingarbete utgår alltid från olika konceptstilar, eller personligheter: klassisk, skandinavisk, modern, modern retro och lantlig. Dessa använder vi som en plattform och adderar sedan unikum som passar respektive uppdrag. Vilket hem är du?

Läs mer om våra inredningsstilar

Moodhouse Homestyling trendstil

FACEBOOK

2018-01-18

Bilder tagna från en av våra många stylingar i Göteborg för Lundin Fastighetsbyrå ! 😃

Läs mer om våra olika stylingstilar & tjänster på vår hemsida:

www.moodhouse.se/homestyling/

Stylingsstil: Trendig

Foto: Peter Pousard
... Se merSe mindre

2017-12-20

Trendig styling för Lundin Fastighetsbyrå! 😊

Vår stil Trend representerar nytänkande, tufft & vågat. Kreativiteten får flöda fritt och materialval, färger samt stilar kombineras utefter vad som passar bostaden bäst. Läder, linne, trendiga kuddar, fotokonst och grafiska posters är vanligt!

Mäklare: Niklas Kocev, Lundin.
... Se merSe mindre

2017-12-01

Vi välkomnar underbara december med bilder från en av våra många fina stylingar vi nyligen gjort för Bjurfors i Göteborg!

Bostaden fick en klassisk-trendig styling där vi i enlighet med det klassiska stilkonceptet stylar med jordnära, harmoniska färger, en ljus bas och stora mjuka soffor i Howardstil. Tillsammans med detta blandade vi in det som karaktäriserar den trendiga stilen; nytänkande och tufft - där kreativiteten får flöda fritt. Material som läder, linne, trendiga kuddar, fotokonst och grafiska posters blandas med det härliga klassiska.

Se mer på:

www.bjurfors.se/sv/tillsalu/vastra-gotaland/molndal/molndal-krokslatt/sorgardsgatan-17/

Trevlig helg!!
... Se merSe mindre