KATEGORIER

Inredning av visningslägenhet på Magasinet för JM

På uppdrag av JM i Göteborg inredde vi en visningslägenhet på 2 ROK på Magasinet i Eriksberg. Stilen var naturlig med starka inslag av industri och ”warehouse living”. Inredningen skulle spegla det unika läget i det gamla fabriksområdet och närheten till Silon. Målgruppen var unga vuxna så våra fiktiva inneboende är ett par i 20- års åldern som nyss köpt sin första bostadsrätt. Inredningen är planerad för att kunna umgås många då de har mycket middagar och fester hemma. Bänken och pallarna vid matbordet gör att man enkelt kan sitta fler vid behov och man kan enkelt flytta pallarna till soffdelen. I sovrummet gjorde vi en arbetshörna i form av en stringhylla med en arbetsskiva med en pall som enkelt kan skutas in under arbetsskivan för att inte ta plats när den inte används.

Vi valde även väggfärger och tapeter i det här projektet. Tapeten med betongmotiv ger en rå, industriell känsla, medan linnesoffan, gardinerna, skinnpuffen och den stora mattan mjukar upp känslan i inredningen. Loppisfynd ger en levande känsla.

Moodboard

Hall House Doctor Kollage av speglar moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8084 Master bedroom Arbetshörna Stringhylla sovrum Sovrum med arbetshörna, stringhylla, Magis, fotografiska, posters sovrum posters moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-7987 Arbetshörna, stringhylla, magis moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-7997 Betongbord, Somkai lampa, Muuto moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8020 moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8026 Matbord betong Muuto Mr Perswall, Artwood, vardagsrum Artwood, vardagsrum Sideboard Ikea Mr Perswall, sideboard  moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8064 moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8071 moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8073 moodhouse_jm_brattera¦èsbacken30-8075

 

Foto: Anders Bergstedt