MOODHOUSE SÖKER

Inredningsstylist - Göteborg

För att vår verksamhet ska fungera så behöver vi ett starkt team med olika arbetsroller och ansvarsområden. En viktig roll hos oss är stylisten som i många fall blir ansiktet utåt mot våra kunder och som ansvarar för en av de viktigaste delarna i vårt arbete – själva stylingen.

Om Moodhouse

Med över 2.000 m² inredning på lager och med fler än 15.000 utförda homestyling-uppdrag är Moodhouse störst i Sverige på att inreda för att sälja. Vi är idag ca 30 anställda och arbetar med styling inför försäljning av bostäder. I dagsläget utför vi cirka 1200 uppdrag per år i Göteborgsområdet och ett 30 tal i övriga landet.

Om jobbet

En nyckelroll hos Moodhouse är stylisten, som utför det jobb som syns mest för kunden – själva homestylingen. Som inredningsstylist hos Moodhouse planerar du homestyling av bostäder, packar inredning och stylar privata bostäder inför försäljning. Du arbetar dels i team men också självständigt. Arbetet som stylist på Moodhouse innebär också mycket kundkontakt. Detta är något du behöver trivas bra med. Våra kunder är det viktigaste för oss och därför måste du som stylist sätta deras vilja och önskemål i första hand.

 

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som har känsla för färg och form men också ett stort inredningsintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån en inredningsbutik, ett inredningsföretag eller liknande. Det är meriterande, men inget krav, om du har stylat bostäder innan och/eller har utbildning inom inredning.
Du är van vid att arbeta självständigt och under tidspress. Du är positiv, samarbetsvillig och – givetvis – älskar inredning och homestyling! Du talar flytande svenska och har ett B-körkort.

 

Vi erbjuder

• Timanställning

• Timlön – vi följer handelsavtalen inom detaljhandel

• Regelbundna arbetstider – mån-fre kl. 08.00-17.00

• Arbetstelefon

• Följer kollektivavtal

• Ansvarsförsäkring och sjukförsäkring

 

Övrigt

Vi rekryterar löpande och tillsättning blir enligt överenskommelse.


Skicka in din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss – oavsett vad för tjänst som intresserar dig.    Ladda upp CV

    Jag samtycker till att min information hanteras i enlighet med policyn. /I have read the privacy policy and confirm that Moodhouse store my personal details to be able to contact me for job opportunities.
    JaNej