INTERIÖRTJÄNSTER FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

Moodhouse Interiör erbjuder kompletta inredningslösningar för kontoret. Allt ifrån möbler till enstaka arbetsplatser till att skapa helt nya inredningskoncept. En trivsam och välplanerad arbetsplats gör stor skillnad för personalens välbefinnande. Det är också en viktig aspekt i hur kunder uppfattar ert företag. Genom att hålla oss uppdaterade vad gäller trender och hämta ny inspiration, kan vi erbjuda en kreativ lösning som tillgodoser era önskemål och innebär en mer trivsam och inspirerande arbetsplats. Vi gör en grundlig behovsanalys för att på ett bra sätt få fram företagets identitet, som ska återspeglas i interiören. Med en genomtänkt färgsättning, bra belysning och rätt möblering skapar vi en miljö som får medarbetare att trivas och prestera bättre.
_MG_9821
På en arbetsplats påverkar interiören i hög grad produktivitet, effektivitet och ekonomiska resultat. Anställda som mår bra på jobbet presterar bättre. Att skapa en god arbetsmiljö med bra ergonomi och behaglig ljudmiljö är därför en viktig del i vårt arbete. Vi lägger mycket tid på att skapa inspirerande och aktiva mötesplatser för de anställda. Det skapar gemenskap och stärker företagsandan.

Moodhouse Interiör är återförsäljare av de flesta varumärken av möbler och belysning. På så vis kan vi vara en del av hela processen. Från förslag till montering och färdigställande på plats för ett nyckelfärdigt kontor.