privat-vardagsrum
privat-vardagsrum-2
privat-vardagsrum-3
privat-vardagsrum-4

INVESTERA I DITT HEM

För att skapa ett trivsamt och funktionellt hem med rätt färgsättning, ljussättning och helhet med möbler och textilier krävs det kunskap och framförallt tid, något som många saknar idag. Att anlita en inredare som tar hand om alla dessa moment är en bra investering i både tid och pengar. Du slipper dyra felköp och behöver inte trängas i butiker på helgerna. Vi kan hjälpa dig oavsett om det bara handlar om ett rum eller ett helt hus.

Vi utgår alltid från dina önskemål, behov och förutsättningar när vi arbetar med ett projekt. Baserat på detta skapar vi en kreativ lösning som tillgodoser och överträffar dina förväntningar. Vi kan även hjälpa dig med inköp av möbler och inredningsdetaljer från kända varumärken.

tunnbindareg4b-4653

TJÄNSTER

INREDNINGSKONSULTATION

Innebär ett muntligt inspirationsmöte med en inredare på plats i ditt hem eller på vårt kontor beroende på förutsättningarna. Passar dig som behöver lite hjälp på traven och vill inreda själv, men behöver professionell rådgivning och någon att bolla dina tankar och idéer med. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

 • Möblering
 • Ljussättning
 • Förvaringslösningar
 • Rådgivning vid ändring av planlösningar
 • Val av färg/tapet
 • Gardiner/sömnad
 • Materialval till kök och bad

ca en halv dag inkl. restid

Fast pris: 3.900 kr inkl. moms

I priset ingår ett hembesök inkl. återkoppling och svar på eventuella efterfrågor.

Intresserad?

moodhouse-2298

INREDNINGSHJÄLP

Riktar sig till dig som vill ha mer hjälp och förslag på hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer eller vill skapa ett helt nytt hem. Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst offertmöte då vi går igenom vad du behöver hjälp med. Vi gör en stilanalys utifrån ditt nuvarande boende, dina önskemål och bostadens förutsättningar, vi tar mått och diskuterar din tänkta budget. Därefter skickar vi en offert på vår arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på ditt behov. Detta ingår:

 • Offertmöte
 • Moodboard
 • Avstämningsmöte
 • Sammanställning av förslag
 • Produktbilder och beskrivning
 • Planskisser
 • Artikellista

Moodboardet är ett kollage som beskriver känslan som kommer att upplevas i rummet med färger, materialprover och bilder på passande inredningsdetaljer som t.ex. prydnadskuddar och belysning. Planskissen visar hur rummet skall möbleras för att bäst utnyttja rummets ytor. I artikellistan kan du enkelt se vad alla produkter i förslaget heter, vad de kostar och leverantör.

Pris: Enligt offert

SÅ GÅR DET TILL

Steg 1

 1. En inredare kommer till bostaden för ett kostnadsfritt offertmöte. Mötet tar c:a 1 timme. Tillsammans går vi igenom dina behov och i vilken omfattning du behöver hjälp. Vi pratar om din stil, olika behov i familjen, funktion och känslan du vill uppnå i hemmet, dina inredningsdrömmar och beräknad budget.
 2. Inredaren mailar en offert på ett inredningsförslag baserat på tidigare möte.
 3. Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när förslaget skall presenteras. Därefter börjar inredaren jobba med inredningsförslaget.
 4. Avstämningsmöte sker på vårt kontor då vi går igenom flera olika förslag på det du vill ha hjälp med. Då går vi igenom moodboardet som vi skapat och olika förslag på t.ex. möbler och möblering. Det här mötet syftar till att stämma av så att vi har förstått dig rätt och för att du som kund ska kunna vara en del av processen och komma med åsikter. Avstämningsmötet tar ca 1–2 timmar beroende på projektets omfattning.
 5. Efter avstämningsmötet fortsätter inredaren arbetet och skapar ett konkret förslag med planskisser, förslag på specifika möbler och detaljer och tillhörande artikellista.
 6. Presentation av förslaget sker på vårt kontor. Här går vi igenom de förslag vi har tagit fram. Du får med dig en pärm med alla planskisser, produktbilder och artikellista. Presentationsmötet tar ca 1 timma.

Steg 2

Många kunder väljer att gå vidare genom att beställa möblerna vi föreslagit av oss och låta oss sköta alla inköp. Vi tar sedan emot leveranserna på vårt externa möbellager. Kunden kan sedan välja att själv hämta möblerna på detta lager eller låta oss sköta transport, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats.

Intresserad?