MOODHOUSE SÖKER

Koordinator - Göteborg

För att vår verksamhet ska fungera så behöver vi ett starkt team med olika arbetsroller och ansvarsområden. En väldigt viktig roll hos oss är koordinatorn som ansvarar för att lägga schemat för våra stylister och vår logistik.

Om Moodhouse

Med över 2000 m² inredning på lager och med fler än 15 000 utförda homestyling-uppdrag är Moodhouse störst i Sverige på att inreda för att sälja. Vi är idag ca 30 anställda som arbetar med styling av bostäder inför försäljning. I dagsläget utför vi 1200 uppdrag per år i Göteborgsområdet och ett 30 tal i övriga landet. För att vår verksamhet ska fungera behöver vi ett starkt team med olika arbetsroller och ansvarsområden där alla brinner för service.

Om jobbet

En viktig roll hos oss är vår koordinator som fungerar som spindeln i nätet på Moodhouse. Koordinatorns huvudsakliga uppgift är att lägga schemat för våra stylister och vår logistik som idag är ca 20 personer totalt. Du bokar även in hämtning av stylingar tillsammans med våra kunder.

 

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som har känsla för service och administration. Du är engagerad och trivs med att arbeta i en försäljningsorienterad organisation med högt tempo. Du är noggrann, flexibel och gillar att lösa hastigt uppkomna situationer. Som person är du självständig men har samtidigt en god samarbetsförmåga. Du är professionell och kan hantera möten med olika människor och är lyhörd för kunders och kollegors behov. Du tycker om att ta initiativ och ligga steget före. Du är bekväm med att prata i telefon och kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.
 
Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både tal och skrift samt har B-körkort.
 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från serviceyrket eller administration.

 

Vi erbjuder

Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-17.00, på vårt kontor, heltid med fast månadslön. 
Tjänsten börjar med en provanställning i 6 månader.

 

Övrigt

Vi rekryterar löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten i augusti 2023.


Skicka in din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss – oavsett vad för tjänst som intresserar dig.    Ladda upp CV

    Jag samtycker till att min information hanteras i enlighet med policyn. /I have read the privacy policy and confirm that Moodhouse store my personal details to be able to contact me for job opportunities.
    JaNej