HOMESTYLING MELLAN

Vårt absolut populäraste homestyling-paket

I en mellanstyling kompletterar vi det befintliga möblemanget med möbler och accessoarer från vårt välsorterade lager. Vi ser över vilka befintliga möbler och accessoarer som kan användas i stylingen och vad som ska plockas bort. Därefter arrangerar vi om befintligt möblemang och inredning, kompletterar med inredningsdetaljer, rätt ljussättning och möbler så det skapas en enhetlig och trivsam miljö – helt i harmoni med bostadens byggnadsstil.

Moodhouse Homestyling - Kök

Kök

Husets hjärta. Här kompletterar vi med passande köksaccessoarer såsom porslin, dekorationsburkar, matta, örter, frukt- och grönsaksfat. Vi ser till att belysning och växter skapar ett kök man verkligen trivs i.

Vardagsrum

Rummet vi kanske spenderar flest vakna timmar i. Och även rummet som flest har svårast att inreda. Vi skapar ett vardagsrum som man vill vara i, och längtar till, genom att arrangera med bland annat möblemang, tavlor, prydnadskuddar, plädar, ljus, mattor, prydnadssaker, växter och belysning.

Moodhouse Homestyling - Vardagsrum

Sovrum

Vi sover i snitt en tredjedel av våra liv. Det gör det extra viktigt att sovrummet känns ombonat och mysigt. Detta säkerställer vi genom att arrangera med vackra sängkläder, överkast, prydnadskuddar och plädar . Vi sätter upp gardiner och skapar rätt belysning. Sist men inte minst inreder vi med växter.

Badrum

Rummet som ofta är hemmets minsta, men samtidigt ett av de viktigaste för att få egentid och hämta kraft. Rummet där små förändringar gör stor skillnad. Vi skapar badrum att trivas i genom fräscha, enhetliga handdukar, mattor, tvålar, växter och ljus.

Moodhouse Homestyling - Badrum

Moodhouse Homestyling - Uterum

Uteplats/entré

Sommarhalvårets kanske viktigaste plats. Vi ser till att skapa en miljö man dras till genom att möblera med passande utomhusgrupp, arrangera med dynor, plädar, växter och dylikt.

Från hembesök till såld bostad

Här förklarar vi processen i fyra enkla steg

1. Hembesök

Vi utgår alltid ifrån ett hembesök där vi tittar på bostadens förutsättningar inför den kommande homestylingen.

2. Homestyling

Vi sköter allt från planering och leverans av möblemang, till den faktiska homestylingen på plats.

3. Foto och visning

Den homestyling era potentiella kunder ser på objektsbilderna, möts de också av under visningen.

4. Hämtning av styling

När bostaden är såld hämtar vi allt möblemang och önskar er lycka till med nästa steg i livet!

Redo att sälja?

Boka in ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i dina kontaktuppgifter