Om oss

Störst i Sverige på att inreda för att sälja sedan 2005

För oss är det viktigt att alltid överträffa kundens förväntningar, både vad gäller stylingen men även självaste arbetsprocessen. Att sälja sin bostad är stressigt nog och därför är logistik och planering A och O vid homestyling. Dessutom är alla våra inredare utbildade inom inredning och design och vi har noga utvalda samarbetspartners och leverantörer. Med över 10.000 utförda homestyling-uppdrag har detta visat sig vara ett vinnande koncept.

Moodhouse Homestyling - Inred för att sälja

Inreda för att sälja

Det har hänt mycket på fjorton år. Intresset för homestyling har växt enormt och idag är det oftast en självklarhet i en försäljningsprocess. Stylade bostäder säljer snabbare och oftast till mycket bättre pris, eller som vi brukar säga; till det pris som bostaden faktiskt är värd. Begreppet Homestyling har blivit erkänt, men på Moodhouse kallar vi det idag helt enkelt Inreda för att sälja – syftet är nämligen inte alls att bostaden ska se stylad ut, utan att det ska se ut som ett hem – köparens blivande hem. Vi älskar utmaningen i att hitta och lyfta fram det som är härligt och unikt i varje bostad!

Livets viktigaste affär

Inredning är en rolig, kreativ och mycket social process, där vi får förmånen att besöka våra kunder i deras hem. Ofta blir det långa och intressanta möten, där man lär känna säljaren såväl som bostaden. Bostadsaffären är kanske den största och viktigaste affären i livet och hemmet något väldigt personligt. Ibland finner vi oss att vara mer rådgivare än inredningsarkitekter och detta är ett förtroende vi värnar om.

Moodhouse Homestyling - Inred för att sälja

När bostaden blivit såld

Många kunder har blivit så nöjda med inredningen och vår homestyling inför försäljningen att det gjort det extra svårt att skiljas från sitt gamla hem. Därför blev nästa naturliga steg i vår utveckling att kunna erbjuda en komplett inredningslösning för alla typer av hem och kontor, inte bara de som ska säljas. Vi grundade Studio A3. De flesta vet vad de gillar, men att få ihop allt till en fungerande helhet är inte lätt. Det finns pengar, och framförallt tid, att spara på att ta professionell hjälp.

MOODHOUSE STORIES

“Att hitta fin inredning idag är inte särskilt svårt”

Men att sätta ihop en helhet som verkligen fungerar för ett specifikt hem är en helt annan sak. Med över tio års erfarenhet av homestyling vet jag de missar man lätt gör när man stylar sin bostad inför en försäljning.

Rebecca Risselborn, Moodhouse

Från hembesök till såld bostad

Här förklarar vi processen i fyra enkla steg

1. Hembesök

Vi utgår alltid ifrån ett hembesök där vi tittar på bostadens förutsättningarna inför den kommande homestylingen.

2. Homestyling

Vi sköter allt från planering och leverans av möblemang, till den faktiska homestylingen på plats.

3. Foto och visning

Den homestyling era potentiella kunder ser på objektsbilderna, möts dem också av under visningen.

4. Återställning av bostad

När bostaden är såld hämtar vi allt möblemang och ser till att bostaden återställs.

Redo att sälja?

Boka in ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i dina kontaktuppgifter