HOMESTYLING STOR

För dig som har en helt omöblerad bostad

I vår stora homestyling utgår vi från en helt tom bostad och inreder den utefter byggstil och karaktär. Det är lättare att uppfatta ett möblerat rums storlek och möjligheter samtidigt som det skapar en trivsam känsla och väcker den egna fantasin; Hur skulle jag själv vilja inreda här? I hela bostaden arbetar vi fram ett enhetligt och levande men vilsamt uttryck som ger fritt spelrum för besökarens egna planer. Rätt möblering och dekor framhäver bostadens finaste möjligheter.

Moodhouse Homestyling - Kök

Kök

Husets hjärta. Här inreder vi med passande köksaccessoarer såsom porslin, dekorationsburkar, matta, örter, frukt- och grönsaksfat. Vi ser till att belysning och växter skapar ett kök man verkligen trivs i.

Vardagsrum

Rummet vi kanske spenderar flest vakna timmar i. Och även rummet som flest har svårast att inreda. Vi skapar ett vardagsrum som man vill vara i, och längtar till, genom att arrangera med bland annat möblemang, tavlor, prydnadskuddar, plädar, ljus, mattor, prydnadssaker, växter och belysning.

Moodhouse Homestyling - Vardagsrum

Moodhouse Homestyling - Master bedroom - Stor

Sovrum master

Vi sover i snitt en tredjedel av våra liv. Det gör det extra viktigt att sovrummet känns ombonat och mysigt. Detta säkerställer vi genom att arrangera med vackra sängkläder, överkast, prydnadskuddar och plädar . Vi sätter upp gardiner och skapar rätt belysning. Sist men inte minst inreder vi med växter.

Sovrum/barnrum

Utifrån storlek och övriga rum i bostaden inreder vi detta (eller dessa) rum som ett extra sovrum, hemmakontor eller barnrum. Liksom i ”master bedroom” inreder vi med vackra bäddningar, belysningar, tavlor, mattor, växter och dekorationer samt passande möblemang – t.ex. skrivbord och fåtölj.

Moodhouse Homestyling - Barnrum - Stor

Moodhouse Homestyling - Badrum

Badrum

Rummet som ofta är hemmets minsta, men samtidigt ett av de viktigaste för att få egentid och hämta kraft. Rummet där små förändringar gör stor skillnad. Vi skapar badrum att trivas i genom fräscha, enhetliga handdukar, mattor, tvålar, växter och ljus.

Uteplats/entré

Sommarhalvårets kanske viktigaste plats. Vi ser till att skapa en miljö man dras till genom att möblera med passande utomhusgrupp, arrangera med dynor, plädar, växter och dylikt.

Moodhouse Homestyling - Uterum

Moodhouse Homestyling - Hall - Stor

Hall

Hallen står oftast för det första intrycket man får av en bostad. Vi skapar en mysig och inredd hall genom att komplettera med växter, tavlor, ljus och belysning.

Från hembesök till såld bostad

Här förklarar vi processen i fyra enkla steg

1. Hembesök

Vi utgår alltid ifrån ett hembesök där vi tittar på bostadens förutsättningar inför den kommande homestylingen.

2. Homestyling

Vi sköter allt från planering och leverans av möblemang, till den faktiska homestylingen på plats.

3. Foto och visning

Den homestyling era potentiella kunder ser på objektsbilderna, möts de också av under visningen.

4. Hämtning av styling

När bostaden är såld hämtar vi allt möblemang och önskar er lycka till med nästa steg i livet!

Redo att sälja?

Boka in ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i dina kontaktuppgifter