LYFT FRAM BOSTADENS RÄTTA STIL FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRSÄLJNING

En styling syftar till att visa bostaden från dess absolut bästa sida och ge ett inbjudande, inspirerande första intryck som ger fritt spelrum åt varje spekulants egna planer och fantasi: Här vill jag bo! För att bäst visa varje bostads potential utgår vi alltid från fem olika konceptstilar: klassisk, modern retro, modern, skandinavisk och lantlig. Dessa använder vi som en plattform och adderar sedan unikum som passar respektive uppdrag.

MAXIMERA DIN VINST

Vi reder ut vilka möbler och detaljer som på bästa sätt lyfter fram bostadens fördelar, om hantverkarinsatser behövs och vilka som i så fall är de mest kostnadseffektiva. För just effektivitet och ekonomi är kärnan. Vilka insatser är värda att satsa på? Vilka insatser höjer värdet på bostaden så pass mycket att du med hög ränta får igen de satsade kronorna? Vi vet, och vi vill gärna dela med oss av kunskapen.

Se stylingar vi har gjort

INREDNINGSSTILAR

VILKET HEM ÄR DU?

Moodhouses stylingarbete utgår alltid från olika konceptstilar, eller personligheter: klassisk, skandinavisk, modern, modern retro och lantlig. Dessa använder vi som en plattform och adderar sedan unikum som passar respektive uppdrag. Vilket hem är du?

Läs mer om våra inredningsstilar

Moodhouse Homestyling trendstil