SMÅ MEDEL, STOR SKILLNAD

Under vintern 2005 beslutade sig Susanne Van Hollebeke för att starta ett litet inredningsföretag som i första hand skulle inrikta sig på att styla bostadstäder inför försäljning. Inredningskollegorna avrådde och menade att styling bara var intressant för de med de allra finaste bostäderna. En smal nisch som snabbt skulle blåsa förbi. Men Susanne trodde verkligen på idén och brann för att lyfta fram det vackra och unika i varje hem. Hon var säker på att hon med små medel kunde göra stor skillnad på hur köparen såg på bostaden. Vi är glada att kunna konstatera att hon hade väldigt rätt.

ATT HITTA HEM

Sedan Moodhouse första dag har stylingfenomenet bara växt och växt. Idag är det oftast en självklarhet i en försäljningsprocess. Stylade bostäder säljer snabbare och oftast till mycket bättre pris, eller som vi brukar säga; till det pris som bostaden faktiskt är värd. Begreppet Homestyling har blivit erkänt, men på Moodhouse kallar vi det idag helt enkelt Inreda för att sälja – syftet är nämligen inte alls att bostaden ska se stylad ut, utan att det ska se ut som ett hem – köparens blivande hem. Vi älskar utmaningen i att hitta och lyfta fram det som är härligt och unikt i varje bostad!

LIVETS VIKTIGASTE AFFÄR

Inredning är en rolig, kreativ och mycket social process, där vi får förmånen att besöka våra kunder i deras hem. Ofta blir det långa och intressanta möten, där man lär känna säljaren såväl som bostaden. Bostadsaffären är kanske den största och viktigaste affären i livet och hemmet något väldigt personligt. Ibland finner vi oss att vara mer rådgivare än inredningsarkitekter och detta är ett förtroende vi värnar om.

MED LITE HJÄLP BLIR INREDNING ÄNNU ROLIGARE

Många kunder har blivit så nöjda med inredningen inför försäljningen att det gjort det extra svårt att skiljas från sitt gamla hem. Därför blev nästa naturliga steg i vår utveckling att kunna erbjuda en komplett inredningslösning för alla typer av hem och kontor – Moodhouse Interiör. De flesta vet vad de gillar, men att få ihop allt till en fungerande helhet är inte lätt. Det finns pengar, och framförallt tid, att tjäna på att ta professionell hjälp. På det sättet undviker du dyra felköp och energisugande varuhusbesök helg efter helg. Lika självklart som det är att göra en ritning av sitt nya kök innan inköp av stommar och vitvaror, borde det vara att planera vilket rum som helst. Låt oss tänka på dimensioner, ljus och praktikaliteter – så kan du njuta av den kreativa processen.

HANTVERKARE VI LITAR PÅ – HANTVERKARE DU KAN LITA PÅ

Redan från början har våra kunder frågat oss om vi känner till någon bra målare som kan hjälpa dem att måla om ett rum inför försäljning eller om vi kan rekommendera en snickare för att fixa de sista golvlisterna i köket. Sakta men säkert började vi bygga upp ett informellt nätverk av riktigt duktiga hantverkare som vi kände oss trygga med att rekommendera. Tillslut blev det uppenbart att både vi och våra kunder var i behov av mer än möbler. En tjänst där förtroende för hantverkare, pris och resultat var en självklarhet. Så föddes även Moodhouse Home Service.

Vår utveckling har hela tiden drivits av vår passion för inredning och hem. Helst vill vi inte släppa ett projekt innan vi vet att det blivit precis som både vi och kunden vill ha det. Vi tror att det är så man skapar ett hem att bo, trivas och leva i. Vi tror det är så man skapar ett drömhem.